Video: Steven Berghuis over doodsbedreigingen, aangifte en Ajax

Video: Steven Berghuis over doodsbedreigingen, aangifte en Ajax

Video: Steven Berghuis over <em>doodsbedreigingen</em>, aangifte en Ajax Bekijk ook Samenvatting Ajax - NEC Nijmegen (Eredivisie) Bekijk deze video » Hierboven zie je het interview met Ajax-speler Steven Berghuis na afloop van het duel in de Eredivisie tussen Ajax en N.E.C. Steven Berghuis vertelt over de aangifte die hij heeft gedaan, de doodsbedreigingen en het spelen voor Ajax. En er wordt natuurlijk teruggeblikt op de wedstrijd van Ajax, die met grote cijfers werd gewonnen. Bekijk de video van Ajax hierboven. Bekijk ook Erik ten Hag over vertrek Messi bij Barcelona: "Hebben hem gebeld" (video) Bekijk deze video » Johan Derksen over bedreigingen richting Berghuis: "Die moeten opgenomen worden" (video) Bekijk deze video » Erik ten Hag over nederlaag PSV: "Het was de afgelopen dagen niet gezellig" Bekijk deze video »
Sport :
Video: Steven Berghuis over doodsbedreigingen, aangifte en Ajax

Hierboven zie je het interview met Ajax-speler Steven Berghuis na afloop van het duel in de Eredivisie tussen Ajax en N.E.C. Steven Berghuis vertelt over de aangifte die hij heeft gedaan, de doodsbedreigingen en het spelen voor Ajax. En er wordt natuurlijk teruggeblikt op de wedstrijd van Ajax, die met grote cijfers werd gewonnen.

Bekijk de video van Ajax hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Steven Berghuis over doodsbedreigingen, aangifte en Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV