Bekijk de trailer: Afterlife of the Party vanaf 2 september op Netflix

Bekijk de trailer: Afterlife of the Party vanaf 2 september op Netflix

Cassie is een sociaal dier en een groot liefhebber van feestjes. Tijdens haar verjaardagsweek gaat de jonge flierefluiter dood tijdens een vreemd ongeluk. Tot haar verbazing krijgt ze een tweede kans op aarde om haar fouten recht te zetten en te laten zien dat ze het verdiend om binnen te komen in de grote VIP room van de hemel. De film staat vanaf 2 september exclusief op Netflix.

Bekijk de trailer van Afterlife of the Party hieronder.

Bekijk de trailer: <em>Afterlife of the Party</em> vanaf 2 september op Netflix Cassie is een sociaal dier en een groot liefhebber van feestjes. Tijdens haar verjaardagsweek gaat de jonge flierefluiter dood tijdens een vreemd ongeluk. Tot haar verbazing krijgt ze een tweede kans op aarde om haar fouten recht te zetten en te laten zien dat ze het verdiend om binnen te komen in de grote VIP room van de hemel. De film staat vanaf 2 september exclusief op Netflix. Bekijk de trailer van Afterlife of the Party hieronder. Bekijk ook Bekijk de eerste spannende trailer van GTST-spinoff Dokter Roman Bekijk deze video » Bekijk de trailer: My Little Pony: Een nieuwe generatie vanaf 24 september op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer: Costa Del Crime vanaf vandaag te zien op Videoland Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer: Afterlife of the Party vanaf 2 september op Netflix


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer: Afterlife of the Party vanaf 2 september op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV