Vanavond bij Op1: o.a. Jeroen Pauw en Joost Vullings

Vanavond bij Op1: o.a. Jeroen Pauw en Joost Vullings

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vandaag is de formatie voor een nieuw kabinet weer begonnen. Mark Rutte en Sigrid Kaag hebben hun ‘proeve voor een regeerakkoord’ af en hadden vanmorgen een gesprek met informateur Hamer. Vanavond bij Op1 bespreekt politiek commentator Joost Vullings of een doorbraak dichtbij is. Ook Jeroen Pauw is te gast bij Op1. Hij bespreekt de situatie in Afghanistan. Hierboven zie je wie de andere gasten zijn van Op1 van vanavond.

Vanavond bij <em>Op1</em>: o.a. Jeroen Pauw en Joost Vullings Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vandaag is de formatie voor een nieuw kabinet weer begonnen. Mark Rutte en Sigrid Kaag hebben hun ‘proeve voor een regeerakkoord’ af en hadden vanmorgen een gesprek met informateur Hamer. Vanavond bij Op1 bespreekt politiek commentator Joost Vullings of een doorbraak dichtbij is. Ook Jeroen Pauw is te gast bij Op1. Hij bespreekt de situatie in Afghanistan. Hierboven zie je wie de andere gasten zijn van Op1 van vanavond. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vanavond bij Op1: o.a. Jeroen Pauw en Joost Vullings

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV