Veronica Inside: Louis van Gaal dit seizoen te gast? "Zitten we niet op te wachten"

Veronica Inside: Louis van Gaal dit seizoen te gast? "Zitten we niet op te wachten"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 16 augustus terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em>: Louis van Gaal dit seizoen te gast? &quot;Zitten we niet op te wachten&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 16 augustus terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Morgen (dinsdag) komt Louis van Gaal met zijn eerste persconferentie als bondscoach van het Nederlands elftal. De heren van Veronica Inside zijn benieuwd of Van Gaal eindelijk eens langskomt bij een uitzending van VI. Wilfred Genee ziet het wel zitten: "Dat zou een topshow worden!" Johan Derksen zit er niet op te wachten. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Morgen (dinsdag) komt Louis van Gaal met zijn eerste persconferentie als bondscoach van het Nederlands elftal. De heren van Veronica Inside zijn benieuwd of Van Gaal eindelijk eens langskomt bij een uitzending van VI. Wilfred Genee ziet het wel zitten: "Dat zou een topshow worden!" Johan Derksen zit er niet op te wachten.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Louis van Gaal dit seizoen te gast? "Zitten we niet op te wachten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV