Laura Bromet (GL): "Iedereen vindt kabinet te traag met evacueren vanuit Afghanistan"

Laura Bromet (GL): "Iedereen vindt kabinet te traag met evacueren vanuit Afghanistan"

Afghanen in ons land roepen het kabinet op om meer landgenoten die voor de Nederlandse missie in Afghanistan hebben gewerkt naar Nederland te halen. Een vertegenwoordiger van de groep bood dinsdag een petitie hierover aan in de Tweede Kamer. Kamerleden van D66 en GroenLinks reageren dat iedereen vindt dat het kabinet te traag is met het terughalen van mensen.

<em>Laura Bromet</em> (GL): &quot;Iedereen vindt kabinet te traag met evacueren vanuit Afghanistan&quot; Afghanen in ons land roepen het kabinet op om meer landgenoten die voor de Nederlandse missie in Afghanistan hebben gewerkt naar Nederland te halen. Een vertegenwoordiger van de groep bood dinsdag een petitie hierover aan in de Tweede Kamer. Kamerleden van D66 en GroenLinks reageren dat iedereen vindt dat het kabinet te traag is met het terughalen van mensen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven Bekijk ook Joe Biden: "Amerikanen vechten niet meer, als Afghanen dat ook niet doen" (video) Bekijk deze video » Johan Derksen in Veronica Inside: "Bijleveld moet minder kwebbelen in talkshows" Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Laura Bromet (GL): "Iedereen vindt kabinet te traag met evacueren vanuit Afghanistan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV