Live stream: Presentatie nieuwe bondscoach Louis van Gaal

Live stream: Presentatie nieuwe bondscoach Louis van Gaal

Live stream: <em>Presentatie</em> nieuwe bondscoach <em>Louis van Gaal</em> Bekijk op dinsdag 17 augustus vanaf 15.00 uur LIVE naar de presentatie van bondscoach Louis van Gaal via de livestream hierboven. De nieuwe bondscoach Louis van Gaal en zijn technische staf worden dinsdag door de KNVB officieel aangekondigd. Journalisten krijgen dan ook de kans vragen te stellen aan de nieuwe bondscoach. Naast Van Gaal worden ook assistenten Blind en Fraser gepresenteerd, net als keeperstrainer Hoek. Het geheel is op de livestream hierboven te zien. De persconferentie en presentatie van nieuwe bondscoach Louis van Gaal is op dinsdag 17 augustus vanaf 15.00 uur te zien op ESPN en via bovenstaande livestream. De Oranjezomer gemist? Truus van Gaal niet blij met Louis als bondscoach Bekijk deze video » René van der Gijp vertelt over Frans Hoek: "Hij vindt Louis van Gaal een enorme lul" Bekijk deze video » Veronica Inside: Louis van Gaal dit seizoen te gast? "Zitten we niet op te wachten" Bekijk deze video »
Live :
Live stream: Presentatie nieuwe bondscoach Louis van Gaal

Bekijk op dinsdag 17 augustus vanaf 15.00 uur LIVE naar de presentatie van bondscoach Louis van Gaal via de livestream hierboven.

De nieuwe bondscoach Louis van Gaal en zijn technische staf worden dinsdag door de KNVB officieel aangekondigd. Journalisten krijgen dan ook de kans vragen te stellen aan de nieuwe bondscoach.

Naast Van Gaal worden ook assistenten Blind en Fraser gepresenteerd, net als keeperstrainer Hoek. Het geheel is op de livestream hierboven te zien.

De persconferentie en presentatie van nieuwe bondscoach Louis van Gaal is op dinsdag 17 augustus vanaf 15.00 uur te zien op ESPN en via bovenstaande livestream.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream: Presentatie nieuwe bondscoach Louis van Gaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier