Jaimie Vaes schakelde professionele hulp in: "Zit in een vicieuze cirkel" (video)

Jaimie Vaes schakelde professionele hulp in: "Zit in een vicieuze cirkel" (video)

Jamie Vaes heeft een heftige periode achter de rug waarbij ze vol in de schijnwerpers stond vanwege de uit de hand gelopen ruzie met Lil' Kleine op Ibiza. De rust is weer een beetje wedergekeerd en Vaes doet een boekje open over de zware periode die ze heeft gehad.

<em>Jaimie Vaes</em> schakelde <em>professionele hulp</em> in: &quot;Zit in een vicieuze cirkel&quot; (video) Jamie Vaes heeft een heftige periode achter de rug waarbij ze vol in de schijnwerpers stond vanwege de uit de hand gelopen ruzie met Lil' Kleine op Ibiza. De rust is weer een beetje wedergekeerd en Vaes doet een boekje open over de zware periode die ze heeft gehad. HulpVaes schakelde professionele hulp in om alles op een rijtje te krijgen: "Het is een vicieuze cirkel waar ik inzit, het is goed dat ik daar nu aan werk." Hiermee probeert ze de draad weer een beetje op te pakken. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Jaimie Vaes schakelde professionele hulp in: "Zit in een vicieuze cirkel" (video)

Hulp
Vaes schakelde professionele hulp in om alles op een rijtje te krijgen: "Het is een vicieuze cirkel waar ik inzit, het is goed dat ik daar nu aan werk." Hiermee probeert ze de draad weer een beetje op te pakken.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jaimie Vaes schakelde professionele hulp in: "Zit in een vicieuze cirkel" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV