RTL komt met junior editie Ik Weet er Alles van!, bekijk de promo

RTL komt met junior editie Ik Weet er Alles van!, bekijk de promo

RTL 4 komt maandag met een nieuwe variant van de kijkcijferhit Ik Weet Er Alles Van!. In de junior-editie zijn nu de tieners aan de beurt om te laten zien wat zij in huis hebben.

<em>RTL</em> komt met junior editie <em>Ik Weet er Alles van!</em>, bekijk de promo RTL 4 komt maandag met een nieuwe variant van de kijkcijferhit Ik Weet Er Alles Van!. In de junior-editie zijn nu de tieners aan de beurt om te laten zien wat zij in huis hebben. Ruben NicolaiHoe goed schatten de kandidaten zichzelf en anderen in en wie gaat er met de prijzenpot vandoor? Ruben Nicolai is weer aan boord om het programma te presenteren. Ik Weet Er Alles Van! Junior is vanaf maandag 23 augustus elke werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! Junior terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik weet er alles van! gemist? Gaby Blaaser onder de indruk van Ruben Nicolai: "Ik vond het goed" Bekijk deze video » Ik Weet Er Alles Van: Veel kleine jongetjes groot geworden met Pamela Anderson Bekijk deze video »
TV :
RTL komt met junior editie Ik Weet er Alles van!, bekijk de promo

Ruben Nicolai
Hoe goed schatten de kandidaten zichzelf en anderen in en wie gaat er met de prijzenpot vandoor? Ruben Nicolai is weer aan boord om het programma te presenteren.

Ik Weet Er Alles Van! Junior is vanaf maandag 23 augustus elke werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! Junior terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL komt met junior editie Ik Weet er Alles van!, bekijk de promo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV