Nielson in Release Reacties over track Lil'Kleine: "Ik heb het wel gehoord"

Nielson in Release Reacties over track Lil'Kleine: "Ik heb het wel gehoord"

Nielson in <em>Release Reacties</em> over track Lil'Kleine: &quot;Ik heb het wel gehoord&quot; Nielson is deze week te gast in Release Reacties van Radio538. Hij vertelt openlijk over de heftige periode die hij heeft meegemaakt en hoe dit zijn leven veranderde. Ook luistert hij de nieuwste tracks, onder andere Oeh Oeh Baby van Lil'Kleine en Josylvio. Daar heeft Nielson een uitgesproken mening over: "Ik heb het wel weer gehoord." Bekijk de video van Radio538 hierboven. Bekijk ook Dildoplakker in Nijmegen: "Preutsheid op kunstzinnige manier tegengaan" (video) Bekijk deze video » Video: Nielson treedt op met Bliksem Bekijk deze video » John van den Heuvel: "Hells Angels-kopstuk terroriseert gevangenis Zaanstad" (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Nielson in Release Reacties over track Lil'Kleine: "Ik heb het wel gehoord"

Nielson is deze week te gast in Release Reacties van Radio538. Hij vertelt openlijk over de heftige periode die hij heeft meegemaakt en hoe dit zijn leven veranderde. Ook luistert hij de nieuwste tracks, onder andere Oeh Oeh Baby van Lil'Kleine en Josylvio. Daar heeft Nielson een uitgesproken mening over: "Ik heb het wel weer gehoord."

Bekijk de video van Radio538 hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nielson in Release Reacties over track Lil'Kleine: "Ik heb het wel gehoord" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV