Video: blusvliegtuig botst bijna met bootje voor Franse kust

Video: blusvliegtuig botst bijna met bootje voor Franse kust

Video: <em>blusvliegtuig</em> botst bijna met bootje voor Franse kust Een bootje in de Franse Golf van Saint-Tropez is dinsdag maar net ontsnapt aan een botsing met een blusvliegtuig. Het vaartuig bevond zich per ongeluk precies in de zogenoemde 'tankzone'. Je ziet 't in bovenstaande video. Bekijk de video van NU.nl hierboven. Bekijk ook Frits Wester bij Humberto: "Minderheidscoalitie is goed mogelijk" Bekijk deze video » Jan Roos in Roddelpraat: 'Televizier kan die ster in hun eigen ster douwen' Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Maffiabaas Raffaele Imperiale opgepakt: "Wie wil hem hebben?" Bekijk deze video »
TV :
Video: blusvliegtuig botst bijna met bootje voor Franse kust

Een bootje in de Franse Golf van Saint-Tropez is dinsdag maar net ontsnapt aan een botsing met een blusvliegtuig. Het vaartuig bevond zich per ongeluk precies in de zogenoemde 'tankzone'. Je ziet 't in bovenstaande video.

Bekijk de video van NU.nl hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: blusvliegtuig botst bijna met bootje voor Franse kust of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV