Op1 gemist? Mieke Gorissen werd 28ste op Olympische marathon: "Waanzinnige reacties"

Op1 gemist? Mieke Gorissen werd 28ste op Olympische marathon: "Waanzinnige reacties"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

In haar vrije tijd breit en leest de Vlaamse Mieke Gorissen graag, maar op 7 augustus werd ze 28e op de Olympische marathon in Japan. Haar reactie was alsof ze gewonnen had; zo blij was de 38-jarige wiskundelerares, die pas een paar jaar geleden ontdekte dat ze een extreem talent heeft voor hardlopen. "Ik kreeg zo waanzinnig veel positieve reacties en dat had ik totaal niet verwacht. Ook dat het daar in Tokio zo goed is gegaan. Als je me dit vorig jaar had verteld, had ik je voor gek verklaard."

<em>Op1</em> gemist? Mieke Gorissen werd 28ste op Olympische marathon: &quot;Waanzinnige reacties&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In haar vrije tijd breit en leest de Vlaamse Mieke Gorissen graag, maar op 7 augustus werd ze 28e op de Olympische marathon in Japan. Haar reactie was alsof ze gewonnen had; zo blij was de 38-jarige wiskundelerares, die pas een paar jaar geleden ontdekte dat ze een extreem talent heeft voor hardlopen. "Ik kreeg zo waanzinnig veel positieve reacties en dat had ik totaal niet verwacht. Ook dat het daar in Tokio zo goed is gegaan. Als je me dit vorig jaar had verteld, had ik je voor gek verklaard." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Mieke Gorissen werd 28ste op Olympische marathon: "Waanzinnige reacties"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Mieke Gorissen werd 28ste op Olympische marathon: "Waanzinnige reacties" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV