Bekijk de teaser van Nederlandse Netflix Original Forever Rich, 1 oktober te zien

Bekijk de teaser van Nederlandse Netflix Original Forever Rich, 1 oktober te zien

De nieuwe Nederlandse Netflix Original Forever Rich heeft vrijdag zijn eerste teaser gepresenteerd. Bekijk de trailer hieronder.

Bekijk de teaser van Nederlandse Netflix Original <em>Forever Rich</em>, 1 oktober te zien De nieuwe Nederlandse Netflix Original Forever Rich heeft vrijdag zijn eerste teaser gepresenteerd. Bekijk de trailer hieronder. RapRichie (Jonas Smulders) staat op het punt de grootste rap-artiest van Nederland te worden. Maar vlak voor een belangrijk optreden wordt hij door een groep gewapende tieners beroofd van zijn pronkjuweel; een peperduur horloge. De tekst gaat verder onder deze video's Bekijk de trailer van La Casa De Papel: Deel 5: Volume 1 Bekijk deze video » Officiële trailer: Laatste seizoen Lucifer vanaf 10 september te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van The Hand of God, binnenkort op Netflix Bekijk deze video » ViralAls de beelden van de vernederende beroving viraal gaan, volgt een koortsachtig kat-en-muisspel waarin Richie in één nacht alles riskeert wat hij heeft opgebouwd om zijn beschadigde imago te herstellen. Bekijk de eerste trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 1 oktober Forever Rich kunt kijken.
Trailer :
Bekijk de teaser van Nederlandse Netflix Original Forever Rich, 1 oktober te zien

Rap
Richie (Jonas Smulders) staat op het punt de grootste rap-artiest van Nederland te worden. Maar vlak voor een belangrijk optreden wordt hij door een groep gewapende tieners beroofd van zijn pronkjuweel; een peperduur horloge.

De tekst gaat verder onder deze video's

Viral
Als de beelden van de vernederende beroving viraal gaan, volgt een koortsachtig kat-en-muisspel waarin Richie in één nacht alles riskeert wat hij heeft opgebouwd om zijn beschadigde imago te herstellen.

Bekijk de eerste trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 1 oktober Forever Rich kunt kijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de teaser van Nederlandse Netflix Original Forever Rich, 1 oktober te zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV