Beste vriendin Anne Frank over dagboek: “Niemand had dat verwacht van haar"

Beste vriendin Anne Frank over dagboek: “Niemand had dat verwacht van haar"

Het is alweer een hele tijd geleden, het einde van de Tweede Wereldoorlog en daarmee het einde van de Holocaust. Binnenkort verschijnt de film 'Mijn Beste Vriendin Anne Frank' in de bioscopen en daarin ligt de focus op de beste vriendin van Anne: Hannah Goslar. Het dagboek van Anne is razend populair geworden. "Niemand had dat verwacht van haar, dat zij zo mooi kon schrijven", aldus Goslar.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Beste vriendin <em>Anne Frank</em> over dagboek: “Niemand had dat verwacht van haar&quot; Het is alweer een hele tijd geleden, het einde van de Tweede Wereldoorlog en daarmee het einde van de Holocaust. Binnenkort verschijnt de film 'Mijn Beste Vriendin Anne Frank' in de bioscopen en daarin ligt de focus op de beste vriendin van Anne: Hannah Goslar. Het dagboek van Anne is razend populair geworden. "Niemand had dat verwacht van haar, dat zij zo mooi kon schrijven", aldus Goslar. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Talkshow M gemist? Aiko Beemsterboer speelt Anne Frank in nieuwe film (video) Bekijk deze video » Mijn Beste Vriendin Anne Frank februari 2021 in de bioscoop: bekijk de trailer Bekijk deze video » Video: verfilming dagboek Anne Frank krijgt een vervolg Bekijk deze video »
Nieuws :
Beste vriendin Anne Frank over dagboek: “Niemand had dat verwacht van haar"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beste vriendin Anne Frank over dagboek: “Niemand had dat verwacht van haar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV