Ik Geloof In Mij: René le Blanc trots op app-contact met Hans Klok

Ik Geloof In Mij: René le Blanc trots op app-contact met Hans Klok

René le Blanc is een megaster geworden door het populaire tv-programma Ik Geloof In Mij. Hij heeft nu zelfs contact met andere BN'ers, zoals Hans Klok. Hoewel hij beseft dat Hans ook maar 'gewoon een mens' is, vindt René dit wel ontzettend gaaf.

<em>Ik Geloof In Mij</em>: René le Blanc trots op app-contact met Hans Klok René le Blanc is een megaster geworden door het populaire tv-programma Ik Geloof In Mij. Hij heeft nu zelfs contact met andere BN'ers, zoals Hans Klok. Hoewel hij beseft dat Hans ook maar 'gewoon een mens' is, vindt René dit wel ontzettend gaaf. Bekijk het fragment uit Ik Geloof In Mij: De Costa Del Sol Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Ik Geloof In Mij: De Costa Del Sol Tour terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ik geloof in mij gemist? Opnames van nieuwe videoclip falikant mislukt Bekijk deze video » Ik geloof in mij gemist? René le Blanc zielsgelukkig bij TROS Muziekfeest Bekijk deze video »

Bekijk het fragment uit Ik Geloof In Mij: De Costa Del Sol Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Ik Geloof In Mij: De Costa Del Sol Tour terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof In Mij: René le Blanc trots op app-contact met Hans Klok of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV