Ik Geloof In Mij: Wally kust en signeert decolleté van een fan

Ik Geloof In Mij: Wally kust en signeert decolleté van een fan

Wally maakt graag tijd voor trouwe fans en mag zelfs een ware signeersessie houden. En niet zomaar een signeersessie, want deze fan wil graag een handtekening op haar decolleté. Uiteraard stelt Wally haar niet teleur, totdat zij vraagt een handtekening op zijn intieme delen te mogen zetten.

<em>Ik Geloof In Mij:</em> Wally kust en signeert decolleté van een fan Wally maakt graag tijd voor trouwe fans en mag zelfs een ware signeersessie houden. En niet zomaar een signeersessie, want deze fan wil graag een handtekening op haar decolleté. Uiteraard stelt Wally haar niet teleur, totdat zij vraagt een handtekening op zijn intieme delen te mogen zetten. Bekijk het fragment uit Ik Geloof In Mij: De Costa Del Sol Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Ik Geloof In Mij: De Costa Del Sol Tour terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ik geloof in mij gemist? Opnames van nieuwe videoclip falikant mislukt Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: René le Blanc trots op app-contact met Hans Klok Bekijk deze video »

Bekijk het fragment uit Ik Geloof In Mij: De Costa Del Sol Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Ik Geloof In Mij: De Costa Del Sol Tour terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof In Mij: Wally kust en signeert decolleté van een fan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV