Hugo de Jonge aangepakt in Feyenoordstadion: "Hugo, op je plek!" (video)

Hugo de Jonge aangepakt in Feyenoordstadion: "Hugo, op je plek!" (video)

Hugo de Jonge dacht vandaag een wedstrijd te kijken bij zijn favoriete voetbalclub Feyenoord, maar dat ging helaas iets anders dan gepland. De voetbalsupporters hadden zich al voorbereid op zijn komst en zo was er op een spandoek te lezen: 'Hugo, zitten en muil houden'.

<em>Hugo de Jonge</em> aangepakt in Feyenoordstadion: &quot;Hugo, op je plek!&quot; (video) Hugo de Jonge dacht vandaag een wedstrijd te kijken bij zijn favoriete voetbalclub Feyenoord, maar dat ging helaas iets anders dan gepland. De voetbalsupporters hadden zich al voorbereid op zijn komst en zo was er op een spandoek te lezen: 'Hugo, zitten en muil houden'. Hugo, op je plek!Ook riepen duizenden voetbalsupporters achter elkaar: 'Hugo op je plek!' en 'Hugo houd je bek!'. Dit naar aanleiding van zijn uitspraken over de drukte in stadions en voetbalfans. Als er geen verbetering te zien is dit weekeinde "kan dat een aanleiding zijn om maatregelen aan te scherpen," aldus De Jonge eerder deze week. Bekijk de Twittervideo hierboven Bekijk ook Hugo de Jonge over zijn tattoo: "Was het meest Katendrechtse om te doen" (video) Bekijk deze video » Johan Derksen in Veronica Inside over waarschuwing Hugo de Jonge: "Tot Zandvoort doen wat je wil" Bekijk deze video »
Voetbal :
Hugo de Jonge aangepakt in Feyenoordstadion: "Hugo, op je plek!" (video)

Hugo, op je plek!
Ook riepen duizenden voetbalsupporters achter elkaar: 'Hugo op je plek!' en 'Hugo houd je bek!'. Dit naar aanleiding van zijn uitspraken over de drukte in stadions en voetbalfans. Als er geen verbetering te zien is dit weekeinde "kan dat een aanleiding zijn om maatregelen aan te scherpen," aldus De Jonge eerder deze week.

Bekijk de Twittervideo hierbovenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV