Zomergasten: Hans Klok vindt hoogopgeleid publiek makkelijkst te foppen

Zomergasten: Hans Klok vindt hoogopgeleid publiek makkelijkst te foppen

Hieronder zie je een fragment uit Zomergasten van zondag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Zomergasten terugkijken op Gids.tv.

<em>Zomergasten</em>: Hans Klok vindt hoogopgeleid publiek makkelijkst te foppen Hieronder zie je een fragment uit Zomergasten van zondag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Zomergasten terugkijken op Gids.tv. Hans Klok vertelt over het publiek waar hij het liefst voor speelt. Kinderen zijn volgens de illusionist het allermoeilijkste publiek, omdat ze zelf oplossingen bedenken voor de trucs en heel onbevangen zijn. Het makkelijkste publiek om te foppen zijn mensen die zwaar gestudeerd hebben, volgens Hans. Zij denken vaak te moeilijk, terwijl de trucs zelf heel makkelijk zijn. Bekijk het fragment van Zomergasten hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zomergasten: Hans Klok vindt hoogopgeleid publiek makkelijkst te foppen

Hans Klok vertelt over het publiek waar hij het liefst voor speelt. Kinderen zijn volgens de illusionist het allermoeilijkste publiek, omdat ze zelf oplossingen bedenken voor de trucs en heel onbevangen zijn. Het makkelijkste publiek om te foppen zijn mensen die zwaar gestudeerd hebben, volgens Hans. Zij denken vaak te moeilijk, terwijl de trucs zelf heel makkelijk zijn.

Bekijk het fragment van Zomergasten hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zomergasten: Hans Klok vindt hoogopgeleid publiek makkelijkst te foppen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV