Zien: Nice - Marseille loopt uit de hand; fans rennen veld op en vechten met spelers

Zien: Nice - Marseille loopt uit de hand; fans rennen veld op en vechten met spelers

Na de 1-0 van Kasper Dolberg liep het volledig uit de hand in Frankrijk tijdens de wedstrijd tussen OGC Nice tegen Olympique Marseille. Dimitri Payet wilde een corner nemen, waarna hij bekogeld werd door supporters. Hij was hier niet van gediend en gooide het afval terug, wat voor een flinke kettingreactie zorgde.

Zien: <em>Nice - Marseille</em> loopt uit de hand; fans rennen veld op en vechten met spelers Na de 1-0 van Kasper Dolberg liep het volledig uit de hand in Frankrijk tijdens de wedstrijd tussen OGC Nice tegen Olympique Marseille. Dimitri Payet wilde een corner nemen, waarna hij bekogeld werd door supporters. Hij was hier niet van gediend en gooide het afval terug, wat voor een flinke kettingreactie zorgde. Vechtpartij op het veldFans van Nice gaan het veld op en proberen te vechten met spelers van Marseille. Ook de trainers worden betrokken en het wordt een grote chaos op het veld. De wedstrijd ligt voorlopig stil en de spelers zijn naar de kleedkamer geroepen. Bekijk de video van Ziggo Sport Voetbal hierboven Bekijk ook Champions League: voorbeschouwing PSG - Barcelona Bekijk deze video » Steven Berghuis over debuut Ajax: "Ik snap emotie van fans" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Nice - Marseille loopt uit de hand; fans rennen veld op en vechten met spelers

Vechtpartij op het veld
Fans van Nice gaan het veld op en proberen te vechten met spelers van Marseille. Ook de trainers worden betrokken en het wordt een grote chaos op het veld. De wedstrijd ligt voorlopig stil en de spelers zijn naar de kleedkamer geroepen.

Bekijk de video van Ziggo Sport Voetbal hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nice - Marseille loopt uit de hand; fans rennen veld op en vechten met spelers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV