Zien: trainer Jorge Sampaoli mengt zich in vechtpartij Nice - Marseille

Zien: trainer Jorge Sampaoli mengt zich in vechtpartij Nice - Marseille

Nadat Dimitri Payet bekogeld werd met afval tijdens het nemen van een corner, is de wedstrijd OGC Nice tegen Olympique Marseille flink uit de hand gelopen. Payet besloot de troep terug te gooien naar de supporters, waarna zij massaal het veld opkwamen om te knokken.

Zien: <em>trainer Jorge Sampaoli</em> mengt zich in vechtpartij Nice - Marseille Nadat Dimitri Payet bekogeld werd met afval tijdens het nemen van een corner, is de wedstrijd OGC Nice tegen Olympique Marseille flink uit de hand gelopen. Payet besloot de troep terug te gooien naar de supporters, waarna zij massaal het veld opkwamen om te knokken. Houd hem tegen!Ook de coach van Marseille kon zich niet inhouden en moest door anderen in bedwang gehouden worden. Hij stond klaar om een partijtje mee te knokken, maar werd al snel teruggehaald. Bekijk de video van Ziggo Sport Voetbal hierboven Bekijk ook Bizarre beelden: wedstrijd PSG - Olympique Marseille loopt volledig uit de hand Bekijk deze video » Zien: Nice - Marseille loopt uit de hand; fans rennen veld op en vechten met spelers Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: trainer Jorge Sampaoli mengt zich in vechtpartij Nice - Marseille

Houd hem tegen!
Ook de coach van Marseille kon zich niet inhouden en moest door anderen in bedwang gehouden worden. Hij stond klaar om een partijtje mee te knokken, maar werd al snel teruggehaald.

Bekijk de video van Ziggo Sport Voetbal hierboven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: trainer Jorge Sampaoli mengt zich in vechtpartij Nice - Marseille of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV