Bonnie St. Claire - I Won't Stand Between Them (afsluiting Zomergasten met Hans Klok)

Bonnie St. Claire - I Won't Stand Between Them (afsluiting Zomergasten met Hans Klok)

Hans Klok koos er zondagavond bij Zomergasten voor om de avond te eindigen met Bonnie St. Claire, op wie hij vroeger een klein beetje verliefd was. Dat zal de zangeres, die nog altijd veel optreedt, ongetwijfeld goed doen. De illusionist wilde de NPO-kijker nogmaals laten genieten van een van de hits uit het Engelstalige repertoire van de zangeres. Bekijk I Won't Stand Between Them hieronder.

Bonnie St. Claire - I Won't Stand Between Them (afsluiting <em>Zomergasten</em> met Hans Klok) Hans Klok koos er zondagavond bij Zomergasten voor om de avond te eindigen met Bonnie St. Claire, op wie hij vroeger een klein beetje verliefd was. Dat zal de zangeres, die nog altijd veel optreedt, ongetwijfeld goed doen. De illusionist wilde de NPO-kijker nogmaals laten genieten van een van de hits uit het Engelstalige repertoire van de zangeres. Bekijk I Won't Stand Between Them hieronder. Je kunt ook de hele uitzending van Zomergasten met Hans Klok terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Hans Klok in Zomergasten: "Ik laat niets na, behalve filmpjes op YouTube" Bekijk deze video » Hans Klok in Zomergasten: "Regelmatig opgetreden met kater van drugs en drank" Bekijk deze video »
TV :
Bonnie St. Claire - I Won't Stand Between Them (afsluiting Zomergasten met Hans Klok)

Je kunt ook de hele uitzending van Zomergasten met Hans Klok terugkijken via Gids.tv


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bonnie St. Claire - I Won't Stand Between Them (afsluiting Zomergasten met Hans Klok) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV