Samenvatting: Hans Klok in Zomergasten

Samenvatting: Hans Klok in Zomergasten

Het was de bekendste en voor velen ook de meest aansprekende naam in het rijtje van Zomergasten van 2021: illusionist Hans Klok. Met Janine Abbring sprak hij onder anderen over de gevaren van zijn vak, zijn geloof in God en over Bonnie St. Claire. Een samenvatting van het gesprek zie je hieronder.

Samenvatting: Hans Klok in <em>Zomergasten</em> Het was de bekendste en voor velen ook de meest aansprekende naam in het rijtje van Zomergasten van 2021: illusionist Hans Klok. Met Janine Abbring sprak hij onder anderen over de gevaren van zijn vak, zijn geloof in God en over Bonnie St. Claire. Een samenvatting van het gesprek zie je hieronder. Je kunt ook de hele uitzending van Zomergasten met Hans Klok terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Hans Klok in Zomergasten: "Regelmatig opgetreden met kater van drugs en drank" Bekijk deze video » Bonnie St. Claire - I Won't Stand Between Them (afsluiting Zomergasten met Hans Klok) Bekijk deze video »
TV :
Samenvatting: Hans Klok in Zomergasten

Je kunt ook de hele uitzending van Zomergasten met Hans Klok terugkijken via Gids.tv


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting: Hans Klok in Zomergasten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV