Wederom explosie Poolse supermarkt: "Winkel en kassa leeggehaald" (video)

Wederom explosie Poolse supermarkt: "Winkel en kassa leeggehaald" (video)

Bij een Poolse supermarkt in Lelystad vond zondagnacht een explosie plaats. In tegenstelling tot andere aanslagen bij soortgelijke supermarkten in het land werden er nu ook spullen buitgemaakt. Dit zorgt ervoor dat de eigenaar denkt dat het toeval is en dat het geen verband heeft met de andere aanslagen op Poolse supermarkten.

Wederom explosie <em>Poolse supermarkt</em>: &quot;Winkel en kassa leeggehaald&quot; (video) Bij een Poolse supermarkt in Lelystad vond zondagnacht een explosie plaats. In tegenstelling tot andere aanslagen bij soortgelijke supermarkten in het land werden er nu ook spullen buitgemaakt. Dit zorgt ervoor dat de eigenaar denkt dat het toeval is en dat het geen verband heeft met de andere aanslagen op Poolse supermarkten. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven Bekijk ook Beste vriendin Anne Frank over dagboek: “Niemand had dat verwacht van haar" Bekijk deze video » Initiatiefnemers protest Unmute-Us: "Waarom zou het volgend jaar wel kunnen?" Bekijk deze video »
Nieuws :
Wederom explosie Poolse supermarkt: "Winkel en kassa leeggehaald" (video)

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wederom explosie Poolse supermarkt: "Winkel en kassa leeggehaald" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV