B&B Vol Liefde: Froukje wil wat leuks doen, Bert zegt dat ze mag verven

B&B Vol Liefde: Froukje wil wat leuks doen, Bert zegt dat ze mag verven

Nu er al drie dames de B&B van Bert met (gierende) banden hebben verlaten is het nu aan Bert of er met de vierde dame Froukje wél iets meer opbloeit dan alleen 'een kroegmaatje'. Hij is een hork eerste klas en snapt niet zo goed waarom Froukje zo nodig iets leuks wil doen.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Froukje wil wat leuks doen, Bert zegt dat ze mag verven Nu er al drie dames de B&B van Bert met (gierende) banden hebben verlaten is het nu aan Bert of er met de vierde dame Froukje wél iets meer opbloeit dan alleen 'een kroegmaatje'. Hij is een hork eerste klas en snapt niet zo goed waarom Froukje zo nodig iets leuks wil doen. De luiken vervenFroukje vraagt aan Bert of ze wat leuks kunnen gaan doen vandaag. Bert vertelt haar dat hij een bestelling binnenkrijgt, maar dat zij zich wel kan bezighouden met het schilderen van luiken boven. Hier ontstaat ook nog een kleine discussie over, omdat Froukje vertelt dat ze dit nog nooit gedaan heeft. Gezellig! B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Theun verrast Roxanne met romantische picknick Bekijk deze video » Roxanne uit B&B Vol Liefde: "Geen chemie met Theun, Mitch is blijvertje" Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: Froukje wil wat leuks doen, Bert zegt dat ze mag verven

De luiken verven
Froukje vraagt aan Bert of ze wat leuks kunnen gaan doen vandaag. Bert vertelt haar dat hij een bestelling binnenkrijgt, maar dat zij zich wel kan bezighouden met het schilderen van luiken boven. Hier ontstaat ook nog een kleine discussie over, omdat Froukje vertelt dat ze dit nog nooit gedaan heeft. Gezellig!

B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV