Video: Ewout Genemans over hevige confrontatie tijdens opnames Bureau Hofstad

Video: Ewout Genemans over hevige confrontatie tijdens opnames Bureau Hofstad

Video: Ewout Genemans over <em>hevige confrontatie</em> tijdens opnames <em>Bureau Hofstad</em> Ewout Genemans is niet bepaald bang aangelegd, maar belandde afgelopen weekend in Den Haag toch in een grimmige situatie. Hij was aan het filmen voor zijn programma Bureau Hofstad, toen het escaleerde tussen demonstranten en de politie. En dat ging er heftig aan toe. Bureau Hofstad is de derde realityserie van Genemans waarin hij meeloopt bij de politie, dit keer dus in Den Haag. Bureau Hofstad is dit najaar te zien op Videoland en op televisie. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Ewout Genemans over hevige confrontatie tijdens opnames Bureau Hofstad

Ewout Genemans is niet bepaald bang aangelegd, maar belandde afgelopen weekend in Den Haag toch in een grimmige situatie. Hij was aan het filmen voor zijn programma Bureau Hofstad, toen het escaleerde tussen demonstranten en de politie. En dat ging er heftig aan toe. Bureau Hofstad is de derde realityserie van Genemans waarin hij meeloopt bij de politie, dit keer dus in Den Haag.

Bureau Hofstad is dit najaar te zien op Videoland en op televisie. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Ewout Genemans over hevige confrontatie tijdens opnames Bureau Hofstad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV