VI gemist? René van der Gijp over drukte in stadions "Laat die mensen toch"

VI gemist? René van der Gijp over drukte in stadions "Laat die mensen toch"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 23 augustus terugkijken bij Gids.tv.

<em>VI</em> gemist? René van der Gijp over drukte in stadions &quot;Laat die mensen toch&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 23 augustus terugkijken bij Gids.tv. Het was druk in de voetbalstadions afgelopen weekend. Te druk, vond Hugo de Jonge. De coronaminister gaf voor het weekend al aan dat er meer afstand moest worden gehouden in de voetbalstadions. Is dat een beetje gelukt? De heren van Veronica Inside vinden van niet. René van der Gijp: "Hij begrijpt het niet, het zijn geen staanplaatsen, maar mensen staan op hun stoel. Laat die mensen toch lekker." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het was druk in de voetbalstadions afgelopen weekend. Te druk, vond Hugo de Jonge. De coronaminister gaf voor het weekend al aan dat er meer afstand moest worden gehouden in de voetbalstadions. Is dat een beetje gelukt? De heren van Veronica Inside vinden van niet. René van der Gijp: "Hij begrijpt het niet, het zijn geen staanplaatsen, maar mensen staan op hun stoel. Laat die mensen toch lekker."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV