Rico Verhoeven in Humberto over Alistair Overeem: "Kan het me wellicht moeilijk maken"

Rico Verhoeven in Humberto over Alistair Overeem: "Kan het me wellicht moeilijk maken"

Op 23 oktober staat er een nieuw wereldtitelgevecht op het programma voor Rico Verhoeven. Hij neemt het dan op tegen zijn 41-jarige landgenoot Alistair Overeem. Volgens Verhoeven kan hij het hem "wellicht" moeilijk gaan maken.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Rico Verhoeven in <em>Humberto</em> over Alistair Overeem: &quot;Kan het me wellicht moeilijk maken&quot; Op 23 oktober staat er een nieuw wereldtitelgevecht op het programma voor Rico Verhoeven. Hij neemt het dan op tegen zijn 41-jarige landgenoot Alistair Overeem. Volgens Verhoeven kan hij het hem "wellicht" moeilijk gaan maken. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Hesdy Gerges en Badr HariVerhoeven staat bekend om zijn vetes met Hesdy Gerges en Badr Hari, duels die hij vaak won. Gaat het hem ook lukken om Overeem te verslaan? Volgens Verhoeven is het in ieder geval nooit makkelijk, hoewel het soms wel zo lijkt. Later in het gesprek gaat Verhoeven ook in op zijn toekomst. Heeft hij al enig idee wanneer hij gaat stoppen? Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rico Verhoeven in Humberto over Alistair Overeem: "Kan het me wellicht moeilijk maken"

Hesdy Gerges en Badr Hari
Verhoeven staat bekend om zijn vetes met Hesdy Gerges en Badr Hari, duels die hij vaak won. Gaat het hem ook lukken om Overeem te verslaan? Volgens Verhoeven is het in ieder geval nooit makkelijk, hoewel het soms wel zo lijkt. Later in het gesprek gaat Verhoeven ook in op zijn toekomst. Heeft hij al enig idee wanneer hij gaat stoppen?

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rico Verhoeven in Humberto over Alistair Overeem: "Kan het me wellicht moeilijk maken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV