Laurine van Riessen vertelt heftig verhaal in Humberto: "Weet niks meer van val"

Laurine van Riessen vertelt heftig verhaal in Humberto: "Weet niks meer van val"

Voor baanwielrenster Laurine van Riessen liepen de Olympische Spelen uit op een teleurstelling. Door een zware val zag ze haar medaillekansen in rook opgaan. Bij Humberto vertelt ze haar heftige verhaal: "Ik weet niets meer van de val, tot het moment dat ik in het ziekenhuis wakker werd."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Laurine van Riessen</em> vertelt heftig verhaal in <em>Humberto</em>: &quot;Weet niks meer van val&quot; Voor baanwielrenster Laurine van Riessen liepen de Olympische Spelen uit op een teleurstelling. Door een zware val zag ze haar medaillekansen in rook opgaan. Bij Humberto vertelt ze haar heftige verhaal: "Ik weet niets meer van de val, tot het moment dat ik in het ziekenhuis wakker werd." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. VerwondingenBaanwielrennen is een sport die zich op torenhoge snelheid voltrekt en dat vertaalde zich naar zware verwondingen bij Van Riessen. Ze had zeven gebroken ribben, een loszittend sleutelbeen, een klaplong en een bloeding in haar hoofd, maar gelukkig is ze alweer aardig hersteld. Bij het zien van de beelden merkt Humberto Tan op dat Van Riessens ademhaling versneld. "Was het maar goed gegaan! Lekker racen!" aldus de vrolijke topsporter. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Laurine van Riessen vertelt heftig verhaal in Humberto: "Weet niks meer van val"

Verwondingen
Baanwielrennen is een sport die zich op torenhoge snelheid voltrekt en dat vertaalde zich naar zware verwondingen bij Van Riessen. Ze had zeven gebroken ribben, een loszittend sleutelbeen, een klaplong en een bloeding in haar hoofd, maar gelukkig is ze alweer aardig hersteld. Bij het zien van de beelden merkt Humberto Tan op dat Van Riessens ademhaling versneld. "Was het maar goed gegaan! Lekker racen!" aldus de vrolijke topsporter.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laurine van Riessen vertelt heftig verhaal in Humberto: "Weet niks meer van val" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV