Humberto gemist? Volgens Michiel Vos is Joe Biden bang voor "rode lijn" Taliban

Humberto gemist? Volgens Michiel Vos is Joe Biden bang voor "rode lijn" Taliban

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Volgens Michiel Vos is Joe Biden bang voor &quot;rode lijn&quot; <em>Taliban</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. De evacuatie van Amerikanen en aan de Verenigde Staten gelieerde Afghanen uit Kabul verloopt ronduit chaotisch. Joe Biden wil graag meer tijd dan de deadline van 31 augustus, maar daar gaat de Taliban niet mee akkoord; volgens de terreurorganisatie gaat een verlenging van de deadline gepaard met consequenties. Michiel Vos geeft vanuit New York een update. Volgens hem is Biden bang voor de "rode lijn" die de Taliban heeft getrokken, en is het Afghanistan-rapport schadelijk voor zijn reputatie. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Volgens Michiel Vos is Joe Biden bang voor "rode lijn" Taliban

De evacuatie van Amerikanen en aan de Verenigde Staten gelieerde Afghanen uit Kabul verloopt ronduit chaotisch. Joe Biden wil graag meer tijd dan de deadline van 31 augustus, maar daar gaat de Taliban niet mee akkoord; volgens de terreurorganisatie gaat een verlenging van de deadline gepaard met consequenties. Michiel Vos geeft vanuit New York een update. Volgens hem is Biden bang voor de "rode lijn" die de Taliban heeft getrokken, en is het Afghanistan-rapport schadelijk voor zijn reputatie.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV