Eerste beelden Spider-Man: No Way Home: bekijk de officiële teaser trailer

Eerste beelden Spider-Man: No Way Home: bekijk de officiële teaser trailer

De coronacrisis loopt langzaam op zijn einde (althans, daar lijkt het op), en dus kunnen we ons verheugen op een hele rits blockbusters die eindelijk in de bioscoop verschijnen. Ook Marvel heeft enkele ijzers in het vuur; de studio heeft de eerste teaser trailer van Spider-Man: No Way Home uitgebracht.

Lees verder onder de video.

Eerste beelden <em>Spider-Man: No Way Home</em>: bekijk de officiële teaser trailer De coronacrisis loopt langzaam op zijn einde (althans, daar lijkt het op), en dus kunnen we ons verheugen op een hele rits blockbusters die eindelijk in de bioscoop verschijnen. Ook Marvel heeft enkele ijzers in het vuur; de studio heeft de eerste teaser trailer van Spider-Man: No Way Home uitgebracht. Lees verder onder de video. Masker valt afVoor de eerste keer in de filmgeschiedenis valt het masker af van Spider-Man, de vriendelijke en enthousiaste superhero next door. Het wordt steeds moeilijker om zijn normale leven te scheiden van zijn werk als superheld, en als hij de hulp inroept van Doctor Strange wordt het allemaal nóg gevaarlijker. Wat betekent het eigenlijk om Spider-Man te zijn? Bekijk de officiële teaser trailer van Spider-Man: No Way Home hierboven. Spider-Man: No Way Home is vanaf 16 december te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk ook Marvel onthult beelden en data nieuwe films en series: bekijk spectaculaire trailer Bekijk deze video » Video: Spiderman op bezoek bij Paus Franciscus Bekijk deze video »
Trailer :
Eerste beelden Spider-Man: No Way Home: bekijk de officiële teaser trailer

Masker valt af
Voor de eerste keer in de filmgeschiedenis valt het masker af van Spider-Man, de vriendelijke en enthousiaste superhero next door. Het wordt steeds moeilijker om zijn normale leven te scheiden van zijn werk als superheld, en als hij de hulp inroept van Doctor Strange wordt het allemaal nóg gevaarlijker. Wat betekent het eigenlijk om Spider-Man te zijn?

Bekijk de officiële teaser trailer van Spider-Man: No Way Home hierboven. Spider-Man: No Way Home is vanaf 16 december te zien in de Nederlandse bioscoop.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV