Trailer: Titanic dinsdag te zien bij SBS9

Trailer: Titanic dinsdag te zien bij SBS9

De klassieker Titanic is vanavond, dinsdag 24 augustus, te zien bij SBS9. Op 10 april 1912 vertrekt de Titanic uit de haven van Southampton. Vijf dagen later vaart het onzinkbare schip op een ijsberg. En dan zinkt het toch. In de tussentijd beleven Jack en Rose aan boord een heftige romance. Bekijk de trailer van Titanic hieronder.

Titanic is vanavond om 20:30 uur te zien bij SBS9. Je kunt Titanic huren via ondermeer iTunes.

Trailer: <em>Titanic</em> dinsdag te zien bij SBS9 De klassieker Titanic is vanavond, dinsdag 24 augustus, te zien bij SBS9. Op 10 april 1912 vertrekt de Titanic uit de haven van Southampton. Vijf dagen later vaart het onzinkbare schip op een ijsberg. En dan zinkt het toch. In de tussentijd beleven Jack en Rose aan boord een heftige romance. Bekijk de trailer van Titanic hieronder. Titanic is vanavond om 20:30 uur te zien bij SBS9. Je kunt Titanic huren via ondermeer iTunes. Bekijk ook Zien: Dit kun je verwachten van het laatste seizoen The Walking Dead Bekijk deze video » Eerste beelden Spider-Man: No Way Home: bekijk de officiële teaser trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Titanic dinsdag te zien bij SBS9


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Titanic dinsdag te zien bij SBS9 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV