Martine van Os op kampeertocht in We Zijn Er Bijna!: "Jullie hebben het goed!" (video)

Martine van Os op kampeertocht in We Zijn Er Bijna!: "Jullie hebben het goed!" (video)

Martine van Os reist in het programma We Zijn Er Bijna! mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. Lief en leed wordt met elkaar gedeeld. Vanavond kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering.

Space Expo
In de uitzending van 24 augustus zien we een groep vakantiegangers varen op een Bounty. Er staan ook een hoop excursies en verplaatsingen voor de reizigers op de planning. Zo bezoekt de groep onder andere het Space Expo Museum in Noordwijk. Martine vindt het prachtig om te zien hoe goed de mensen het hebben. Bekijk hieronder de promo van dinsdag 24 augustus.

We Zijn Er Bijna! is iedere dinsdag om 20:30 uur te zien op NPO1. Na afloop kun je alle afleveringen van We Zijn Er Bijna! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Martine van Os</em> op kampeertocht in <em>We Zijn Er Bijna!</em>: &quot;Jullie hebben het goed!&quot; (video) Martine van Os reist in het programma We Zijn Er Bijna! mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. Lief en leed wordt met elkaar gedeeld. Vanavond kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering. Space ExpoIn de uitzending van 24 augustus zien we een groep vakantiegangers varen op een Bounty. Er staan ook een hoop excursies en verplaatsingen voor de reizigers op de planning. Zo bezoekt de groep onder andere het Space Expo Museum in Noordwijk. Martine vindt het prachtig om te zien hoe goed de mensen het hebben. Bekijk hieronder de promo van dinsdag 24 augustus. We Zijn Er Bijna! is iedere dinsdag om 20:30 uur te zien op NPO1. Na afloop kun je alle afleveringen van We Zijn Er Bijna! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in Op1: o.a. Martine van Os en Michiel Romeyn Bekijk deze video » Martine van Os in Op1: "De mens in al zijn facetten in We Zijn Er Bijna" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Martine van Os op kampeertocht in We Zijn Er Bijna!: "Jullie hebben het goed!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV