Zien: Romy Monteiro zingt 'Girl on Fire' voor Free a Girl: "Voor haar zing ik dit lied"

Zien: Romy Monteiro zingt 'Girl on Fire' voor Free a Girl: "Voor haar zing ik dit lied"

Zangeres Romy Monteiro zet zich in voor het goede doel Free a Girl en probeert geld binnen te halen door middel van een lied. "Er zijn meisjes die na hun bevrijding het maximale uit zichzelf halen. Een van die meisjes is Luna. En voor haar zing ik dit lied. Wij hopen met 'Free a girl' en met jouw hulp nog meer meisjes te kunnen bevrijden. Luister, deel en doneer", schrijft Romy Monteiro bij de onderstaande clip van Free a girl.

Zien: <em>Romy Monteiro</em> zingt 'Girl on Fire' voor <em>Free a Girl</em>: &quot;Voor haar zing ik dit lied&quot; Zangeres Romy Monteiro zet zich in voor het goede doel Free a Girl en probeert geld binnen te halen door middel van een lied. "Er zijn meisjes die na hun bevrijding het maximale uit zichzelf halen. Een van die meisjes is Luna. En voor haar zing ik dit lied. Wij hopen met 'Free a girl' en met jouw hulp nog meer meisjes te kunnen bevrijden. Luister, deel en doneer", schrijft Romy Monteiro bij de onderstaande clip van Free a girl. Bekijk ook Romy Monteiro over Songfestival: "Enorme angst ervaren" (Humberto) Bekijk deze video » Glennis Grace en Romy Monteiro zingen ontroerende ballads voor Free a Girl Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Romy Monteiro zingt 'Girl on Fire' voor Free a Girl: "Voor haar zing ik dit lied" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV