Het Echte Leven in de Dierentuin: babyolifant Bangka zet eerste stapjes

Het Echte Leven in de Dierentuin: babyolifant Bangka zet eerste stapjes

Het Echte Leven in de Dierentuin gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

<em>Het Echte Leven in de Dierentuin</em>: babyolifant Bangka zet <em>eerste stapjes</em> Het Echte Leven in de Dierentuin gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Het nieuwe seizoen van Het Echte Leven in de Dierentuin is al een paar weken bezig. In deze extra video zie hoe de verzorgers vertellen over hun favoriete dieren. Deze keer: de Aziatische olifant Bangka. "Een veelzijdig individu," wordt hij ook wel genoemd door zijn verzorgers. We zien de eerste stapjes van deze babyolifant in bovenstaande video. Het Echte Leven in de Dierentuin is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Echte Leven in de Dierentuin terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Het Echte Leven in de Dierentuin: dit zijn de favoriete dieren van de verzorgers Bekijk deze video » Het Echte Leven in de Dierentuin: Linda vertelt je alles over de amoerpanter Bekijk deze video »
TV :
Het Echte Leven in de Dierentuin: babyolifant Bangka zet eerste stapjes

Het nieuwe seizoen van Het Echte Leven in de Dierentuin is al een paar weken bezig. In deze extra video zie hoe de verzorgers vertellen over hun favoriete dieren. Deze keer: de Aziatische olifant Bangka. "Een veelzijdig individu," wordt hij ook wel genoemd door zijn verzorgers. We zien de eerste stapjes van deze babyolifant in bovenstaande video.

Het Echte Leven in de Dierentuin is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Echte Leven in de Dierentuin terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV