Video: bekijk de trailer van Nailed It! seizoen 6 (Netflix)

Video: bekijk de trailer van Nailed It! seizoen 6 (Netflix)

Video: bekijk de trailer van <em>Nailed It!</em> seizoen 6 (Netflix) De Emmy-genomineerde serie Nailed Is is terug met een nieuw seizoen op Netflix. Dit seizoen maken de bakker paranormale gebakjes en proberen ze chocolademeesterwerken na te bootsen die zijn geïnspireerd door onze eigen Jacques Torres - en dat allemaal om de prijs van $10.000,- in de wacht te slepen. Bekijk de trailer van Nailed It! hierboven. Nailed It! seizoen 6 is vanaf 15 september te zien op Netflix. Bekijk ook Bekijk de teaser van Nederlandse Netflix Original Forever Rich, 1 oktober te zien Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Vendetta, truth lies and the mafia: vanaf 24 september te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de officiële teaser van Maya en de drie krijgers Bekijk deze video »
Serie :
Video: bekijk de trailer van Nailed It! seizoen 6 (Netflix)

De Emmy-genomineerde serie Nailed Is is terug met een nieuw seizoen op Netflix. Dit seizoen maken de bakker paranormale gebakjes en proberen ze chocolademeesterwerken na te bootsen die zijn geïnspireerd door onze eigen Jacques Torres - en dat allemaal om de prijs van $10.000,- in de wacht te slepen.

Bekijk de trailer van Nailed It! hierboven. Nailed It! seizoen 6 is vanaf 15 september te zien op Netflix.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV