Rolling Stones drummer Charlie Watts (80) overleden, bekijk hier oud-Top2000 interview

Rolling Stones drummer Charlie Watts (80) overleden, bekijk hier oud-Top2000 interview

Rolling Stones-drummer Charlie Watts is vandaag op 80-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de agent van de rockgroep laten weten. Hij stierf omringd door familieleden in een ziekenhuis in Londen. Hieronder zie je een bijzondere reportage van de Top 2000 a Gogo uit 2011.

Lees verder onder de video.

Rolling Stones drummer <em>Charlie Watts</em> (80) overleden, bekijk hier oud-<em>Top2000</em> interview Bekijk ook Zien: Paul McCartney reageert op overlijden Rolling Stones-drummer Charlie Watts (80) Bekijk deze video » Rolling Stones-drummer Charlie Watts is vandaag op 80-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de agent van de rockgroep laten weten. Hij stierf omringd door familieleden in een ziekenhuis in Londen. Hieronder zie je een bijzondere reportage van de Top 2000 a Gogo uit 2011. Lees verder onder de video. TourHet nieuws komt enkele weken nadat werd aangekondigd dat Watts de Amerikaanse tour van de band zou missen om te herstellen van een medische ingreep. Toen werd echter ook nog gehoopt op een goed herstel van de drummer. Dat mocht helaas niet zo zijn. Bekijk ook Jan Smeets bij Beau over Pinkpop: "Bruce Springsteen zorgde dat Paul McCartney kwam" Bekijk deze video » Beau: Jan Smeets draagt zijn 3FM Legend Award op aan George Kooymans Bekijk deze video »
Muziek :
Rolling Stones drummer Charlie Watts (80) overleden, bekijk hier oud-Top2000 interview

Tour
Het nieuws komt enkele weken nadat werd aangekondigd dat Watts de Amerikaanse tour van de band zou missen om te herstellen van een medische ingreep. Toen werd echter ook nog gehoopt op een goed herstel van de drummer. Dat mocht helaas niet zo zijn.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rolling Stones drummer Charlie Watts (80) overleden, bekijk hier oud-Top2000 interview of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV