Zien: Olivia Rodrigo wordt gek als Humberto Tan filmpje van Ed Sheeran laat zien

Zien: Olivia Rodrigo wordt gek als Humberto Tan filmpje van Ed Sheeran laat zien

Kort na Billie Eilish staat de volgende piepjonge Amerikaanse superster alweer op: Olivia Rodrigo. Haar eerste single 'Drivers License' haalde wereldwijd de top van de hitlijsten en dat gold ook voor de opvolger 'Good 4 U', de meest gestreamde zomerhit van het jaar. Humberto Tan mocht exclusief met Rodrigo in gesprek.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Olivia Rodrigo</em> wordt gek als <em>Humberto Tan</em> filmpje van Ed Sheeran laat zien Kort na Billie Eilish staat de volgende piepjonge Amerikaanse superster alweer op: Olivia Rodrigo. Haar eerste single 'Drivers License' haalde wereldwijd de top van de hitlijsten en dat gold ook voor de opvolger 'Good 4 U', de meest gestreamde zomerhit van het jaar. Humberto Tan mocht exclusief met Rodrigo in gesprek. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Ed SheeranRodrigo vertelt dat ze enorm boft met het succes dat ze nu heeft, want ze had zich er al op ingesteld dat haar album Sour niks zou worden. Het tegendeel blijkt echter waar en ze is klaar om de wereld te veroveren. Tan heeft ook nog een verrassing voor Rodrigo: een fragment uit een interview met Ed Sheeran, die haar prijst om haar talent. De zangeres gaat uit haar dak bij het horen van de complimenten. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Olivia Rodrigo wordt gek als Humberto Tan filmpje van Ed Sheeran laat zien

Ed Sheeran
Rodrigo vertelt dat ze enorm boft met het succes dat ze nu heeft, want ze had zich er al op ingesteld dat haar album Sour niks zou worden. Het tegendeel blijkt echter waar en ze is klaar om de wereld te veroveren. Tan heeft ook nog een verrassing voor Rodrigo: een fragment uit een interview met Ed Sheeran, die haar prijst om haar talent. De zangeres gaat uit haar dak bij het horen van de complimenten.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Olivia Rodrigo wordt gek als Humberto Tan filmpje van Ed Sheeran laat zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV