Humberto gemist? Jan Lammers neemt je mee over het circuit van Zandvoort

Humberto gemist? Jan Lammers neemt je mee over het circuit van Zandvoort

Over iets meer dan een week is het zover: het Formule 1-circus strijkt neer in Zandvoort voor de eerste Nederlandse Grand Prix sinds 1985, toen de legendarische Niki Lauda de race won. Voormalig coureur Jan Lammers neemt ons in Humberto mee voor een rondje over het circuit.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Jan Lammers neemt je mee over het circuit van <em>Zandvoort</em> Over iets meer dan een week is het zover: het Formule 1-circus strijkt neer in Zandvoort voor de eerste Nederlandse Grand Prix sinds 1985, toen de legendarische Niki Lauda de race won. Voormalig coureur Jan Lammers neemt ons in Humberto mee voor een rondje over het circuit. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. LangzaamEr is een simulator in de studio geplaatst, waarin Lammers plaatsneemt om ons over het circuit te rijden. Humberto Tan deelt echter meteen een sneertje uit: "Je rijdt zestig hè!" Lammers beweert echter dat hij zo langzaam rijdt omdat hij tijd nodig heeft om het circuit uit te leggen. Vol enthousiasme vertelt Lammers over de volle tribunes waar je als coureur recht op af rijdt. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Jan Lammers neemt je mee over het circuit van Zandvoort

Langzaam
Er is een simulator in de studio geplaatst, waarin Lammers plaatsneemt om ons over het circuit te rijden. Humberto Tan deelt echter meteen een sneertje uit: "Je rijdt zestig hè!" Lammers beweert echter dat hij zo langzaam rijdt omdat hij tijd nodig heeft om het circuit uit te leggen. Vol enthousiasme vertelt Lammers over de volle tribunes waar je als coureur recht op af rijdt.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Jan Lammers neemt je mee over het circuit van Zandvoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV