Wouter de Winther geeft in Humberto update over formatie: "Nog steeds impasse"

Wouter de Winther geeft in Humberto update over formatie: "Nog steeds impasse"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wouter de Winther</em> geeft in <em>Humberto</em> update over formatie: &quot;Nog steeds impasse&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. De formatie van een nieuw kabinet blijft zich ook na het zomerreces maar voortslepen. Politiek verslaggever Wouter de Winther komt in Humberto met een update, maar de boodschap is helder: het proces zit nog steeds "in een impasse". Wel klinkt er het nodige gerommel bij met name de PvdA, die gepikeerd zijn door het feit dat hun officieuze fusie met GroenLinks bijna op voorspraak van Mark Rutte lijkt te zijn gebeurd. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Wouter de Winther geeft in Humberto update over formatie: "Nog steeds impasse"

De formatie van een nieuw kabinet blijft zich ook na het zomerreces maar voortslepen. Politiek verslaggever Wouter de Winther komt in Humberto met een update, maar de boodschap is helder: het proces zit nog steeds "in een impasse". Wel klinkt er het nodige gerommel bij met name de PvdA, die gepikeerd zijn door het feit dat hun officieuze fusie met GroenLinks bijna op voorspraak van Mark Rutte lijkt te zijn gebeurd.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wouter de Winther geeft in Humberto update over formatie: "Nog steeds impasse" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV