Overschot aan spullen voor Afghaanse vluchtelingen: "Voorlopig genoeg" (video)

Overschot aan spullen voor Afghaanse vluchtelingen: "Voorlopig genoeg" (video)

De laatste dagen zijn honderden vluchtelingen uit Afghanistan ons land binnengekomen. Ze worden hier opgevangen omdat ze in hun eigen land niet veilig zijn voor de Taliban, de groep die daar de macht heeft overgenomen.

Honderen vluchtelingen
Er zijn momenteel genoeg spullen, denk aan kleding en speelgoed, voor de kinderen verzameld. Dat is goed nieuws. Helaas zijn er dinsdagavond ook protesten gehouden. Niet iedereen lijkt blij te zijn met de komst van de honderden vluchtelingen.

Bekijk hieronder een NOS-video over de opvangkampen voor Afghaanse vluchtelingen.

Overschot aan spullen voor <em>Afghaanse vluchtelingen</em>: &quot;Voorlopig genoeg&quot; (video) De laatste dagen zijn honderden vluchtelingen uit Afghanistan ons land binnengekomen. Ze worden hier opgevangen omdat ze in hun eigen land niet veilig zijn voor de Taliban, de groep die daar de macht heeft overgenomen. Honderen vluchtelingenEr zijn momenteel genoeg spullen, denk aan kleding en speelgoed, voor de kinderen verzameld. Dat is goed nieuws. Helaas zijn er dinsdagavond ook protesten gehouden. Niet iedereen lijkt blij te zijn met de komst van de honderden vluchtelingen. Bekijk hieronder een NOS-video over de opvangkampen voor Afghaanse vluchtelingen. Bekijk ook Terrorisme-expert in HvNL: "Onwaarschijnlijk dat Talibanstrijders hierheen komen" Bekijk deze video » ZIEN: Afghanen niet welkom bij noodopvang Harskamp Bekijk deze video »
Nieuws :
Overschot aan spullen voor Afghaanse vluchtelingen: "Voorlopig genoeg" (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV