Burgemeester van Ede schaamt zich voor Harskamp-protest: "Het maakt mij verdrietig"

Burgemeester van Ede schaamt zich voor Harskamp-protest: "Het maakt mij verdrietig"

Burgemeester van de gemeente Ede, René Verhulst, schaamt zich voor het uit de hand gelopen protest tegen de komst van Afghaanse vluchtelingen in Harskamp. Dat zegt hij woensdag 25 augusrus tegen Hart van Nederland. Bekijk het interview met René Verhulst hieronder.

Lees verder onder de video.

Burgemeester van <em>Ede</em> schaamt zich voor Harskamp-protest: &quot;Het maakt mij verdrietig&quot; Burgemeester van de gemeente Ede, René Verhulst, schaamt zich voor het uit de hand gelopen protest tegen de komst van Afghaanse vluchtelingen in Harskamp. Dat zegt hij woensdag 25 augusrus tegen Hart van Nederland. Bekijk het interview met René Verhulst hieronder. Lees verder onder de video. Handje helpenHonderden jongeren demonstreerden dinsdag tegen de komst van 800 Afghanen die naar Nederland zijn gehaald vanwege een onveilige situatie in hun eigen land. Nederlandse jongeren zitten daar niet op te wachten en lieten dat duidelijk blijken. Gelukkig zijn er genoeg mensen die graag een handje helpen, met bijvoorbeeld het verzamelen van spullen voor de kinderen. Bekijk hierboven de HvN-video. Bekijk ook ZIEN: Afghanen niet welkom bij noodopvang Harskamp Bekijk deze video » Overschot aan spullen voor Afghaanse vluchtelingen: "Voorlopig genoeg" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Burgemeester van Ede schaamt zich voor Harskamp-protest: "Het maakt mij verdrietig"

Handje helpen
Honderden jongeren demonstreerden dinsdag tegen de komst van 800 Afghanen die naar Nederland zijn gehaald vanwege een onveilige situatie in hun eigen land. Nederlandse jongeren zitten daar niet op te wachten en lieten dat duidelijk blijken. Gelukkig zijn er genoeg mensen die graag een handje helpen, met bijvoorbeeld het verzamelen van spullen voor de kinderen. Bekijk hierboven de HvN-video.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV