Zien: Britt Dekker wordt uitgelachen om gelezen biografie van Gordon

Zien: Britt Dekker wordt uitgelachen om gelezen biografie van Gordon

Iedereen Is Van De Wereld is een kennisquiz waarin mensen- en feitenkennis wordt getest. Twee teams, bestaande uit bekende en onbekende Nederlanders, beantwoorden vragen die gesteld zijn aan 27 wereldburgers uit negen landen.

Herhalingen
Momenteel kun je bij SBS6 genieten van de herhalingen van het programma. In de aflevering die gisteren (dinsdag 24 augustus) werd uitgezonden zagen we dat Britt Dekker niet zo'n lezer is. Ze wordt uitgelachen om haar enige gelezen boek. Bekijk dit fragment van Iedereen is van de wereld hieronder.

De kennisquiz Iedereen Is Van De Wereld (herhaling) is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Iedereen Is Van De Wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Britt Dekker</em> wordt uitgelachen om gelezen biografie van <em>Gordon</em> Iedereen Is Van De Wereld is een kennisquiz waarin mensen- en feitenkennis wordt getest. Twee teams, bestaande uit bekende en onbekende Nederlanders, beantwoorden vragen die gesteld zijn aan 27 wereldburgers uit negen landen. HerhalingenMomenteel kun je bij SBS6 genieten van de herhalingen van het programma. In de aflevering die gisteren (dinsdag 24 augustus) werd uitgezonden zagen we dat Britt Dekker niet zo'n lezer is. Ze wordt uitgelachen om haar enige gelezen boek. Bekijk dit fragment van Iedereen is van de wereld hieronder. De kennisquiz Iedereen Is Van De Wereld (herhaling) is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Iedereen Is Van De Wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.⁠ Bekijk ook Iedereen Is Van De Wereld: Britt Dekker kan bruiloft vergeten door mini-varkentje Bekijk deze video » Iedereen Is Van De Wereld: Najib Amhali heeft moederkoek begraven in plantenbak Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV