Zien: StukTV gaat met 'Het Jachtseizoen' naar televisie

Zien: StukTV gaat met 'Het Jachtseizoen' naar televisie

Giel van StukTV komt met wel een heel leuk nieuwtje op Instagram. De online hitserie "Het Jachtseizoen' komt namelijk naar televisie en is vanaf 11 september al te zien op SBS 6.

Zien: <em>StukTV</em> gaat met 'Het Jachtseizoen' naar televisie Giel van StukTV komt met wel een heel leuk nieuwtje op Instagram. De online hitserie "Het Jachtseizoen' komt namelijk naar televisie en is vanaf 11 september al te zien op SBS 6. Op primetime!Hij schrijft: "Vroeger keek ik als kind op de bank naar televisiehelden als Carlo Boszhard, Linda de Mol en Paul de Leeuw. De kanonnen van de zaterdagavond. Prime time! …en nu mag ik de zaterdagavond gewoon zélf gaan invullen met mijn grote vrienden Stefan en Thomas en mijn kindje ‘Het Jachtseizoen'." Bekijk de Instagramstory van SBS6 hierboven. 'Het Jachtseizoen' is vanaf zaterdag 11 sepetember te zien op SBS6 om 20.30 uur. Bekijk ook Trending: Jamal Ben Saddik steelt StukTV-bus: "Dit is nog nooit voorgekomen" Bekijk deze video » Bekijk Het Jachtseizoen 'Behind The Scenes' Bekijk deze video »
TV :
Zien: StukTV gaat met 'Het Jachtseizoen' naar televisie

Op primetime!
Hij schrijft: "Vroeger keek ik als kind op de bank naar televisiehelden als Carlo Boszhard, Linda de Mol en Paul de Leeuw. De kanonnen van de zaterdagavond. Prime time! …en nu mag ik de zaterdagavond gewoon zélf gaan invullen met mijn grote vrienden Stefan en Thomas en mijn kindje ‘Het Jachtseizoen'."

Bekijk de Instagramstory van SBS6 hierboven. 'Het Jachtseizoen' is vanaf zaterdag 11 sepetember te zien op SBS6 om 20.30 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: StukTV gaat met 'Het Jachtseizoen' naar televisie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV