Beau leeft vijf dagen in een instelling; 'Het is veel intenser dan ik had verwacht'

Beau leeft vijf dagen in een instelling; 'Het is veel intenser dan ik had verwacht'

Beau leeft vijf dagen in een instelling; <em>'Het is veel intenser dan ik had verwacht'</em> In de intense documentaireserie Beau Five Days Inside bezoekt presentator Beau van Erven Dorens instellingen in Nederland waar je normaal niet binnenkomt. Door vijf dagen mee te doen aan het leven in de instelling probeert Beau er achter te komen hoe het is om er te wonen en te werken. In de video deelt Beau zijn ervaring vanuit 'Sherpa', een instelling voor meervoudig verstandelijk en lichamelijk gehandicapten; 'Het is veel intenser dan ik had verwacht'. Beau Five Days Inside is vanaf dinsdag 27 februari wekelijks om 21:30 uur te zien op RTL 4.
TV :
Beau leeft vijf dagen in een instelling; 'Het is veel intenser dan ik had verwacht'

In de intense documentaireserie Beau Five Days Inside bezoekt presentator Beau van Erven Dorens instellingen in Nederland waar je normaal niet binnenkomt. Door vijf dagen mee te doen aan het leven in de instelling probeert Beau er achter te komen hoe het is om er te wonen en te werken. In de video deelt Beau zijn ervaring vanuit 'Sherpa', een instelling voor meervoudig verstandelijk en lichamelijk gehandicapten; 'Het is veel intenser dan ik had verwacht'.

Beau Five Days Inside is vanaf dinsdag 27 februari wekelijks om 21:30 uur te zien op RTL 4.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau leeft vijf dagen in een instelling; 'Het is veel intenser dan ik had verwacht' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV