Overval Broek in Waterland nog heftiger dan gedacht (RTL Boulevard)

Overval Broek in Waterland nog heftiger dan gedacht (RTL Boulevard)

De zes verdachten van de levensgevaarlijke roofoverval die schietend in Broek in Waterland eindigt, waren vandaag voor het eerst in de rechtbank. Deze week onthulde RTL Boulevard dat de roof, waar nog altijd drie verdachten en miljoenen aan buit spoorloos zijn, strakker gepland was dan gedacht. Vandaag volgden meer bizarre details.

Overval <em>Broek in Waterland</em> nog heftiger dan gedacht (<em>RTL Boulevard</em>) De zes verdachten van de levensgevaarlijke roofoverval die schietend in Broek in Waterland eindigt, waren vandaag voor het eerst in de rechtbank. Deze week onthulde RTL Boulevard dat de roof, waar nog altijd drie verdachten en miljoenen aan buit spoorloos zijn, strakker gepland was dan gedacht. Vandaag volgden meer bizarre details. Leest als jongensboekAdvocaat Clarice Stenger vertelt in de uitzending van RTL Boulevard over de nieuwe feiten die boven tafel komen tijdens de rechtszaak. Het requisitoir leest volgens haar als een jongensboek, omdat het met de bekende beelden heel visueel gemaakt is. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven Bekijk ook 112 Vandaag: Inwoners Broek in Waterland starten crowdfundingactie voor politie Bekijk deze video » Laatste nieuws over waardetransport-overval in RTL Boulevard: "Het was een fiasco" Bekijk deze video »
TV :
Overval Broek in Waterland nog heftiger dan gedacht (RTL Boulevard)

Leest als jongensboek
Advocaat Clarice Stenger vertelt in de uitzending van RTL Boulevard over de nieuwe feiten die boven tafel komen tijdens de rechtszaak. Het requisitoir leest volgens haar als een jongensboek, omdat het met de bekende beelden heel visueel gemaakt is.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV