RTL Boulevard gemist? Koefnoen is terug, maar dan in het theater

RTL Boulevard gemist? Koefnoen is terug, maar dan in het theater

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Koefnoen</em> is terug, maar dan in het theater Goed nieuws voor de fans van de sketches van Koefnoen. Owen Schumacher en Paul Groot keren namelijk terug. Ze brengen hun typetjes opnieuw tot leven, dit keer niet op televisie, maar in het theater. In RTL Boulevard vertelden ze vanavond hoe dat eruit gaat zien. De heren van Koefnoen zullen vanaf september weer in het theater optreden met Koefnoen Live! maar de officiële première is in januari 2022 in het Amsterdamse DeLaMar. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Koefnoen is terug, maar dan in het theater

Goed nieuws voor de fans van de sketches van Koefnoen. Owen Schumacher en Paul Groot keren namelijk terug. Ze brengen hun typetjes opnieuw tot leven, dit keer niet op televisie, maar in het theater. In RTL Boulevard vertelden ze vanavond hoe dat eruit gaat zien. De heren van Koefnoen zullen vanaf september weer in het theater optreden met Koefnoen Live! maar de officiële première is in januari 2022 in het Amsterdamse DeLaMar.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV