Pittige discussie Lilian Marijnissen en Frits Wester: "Daar moet je voorzichtig mee zijn!"

Pittige discussie Lilian Marijnissen en Frits Wester: "Daar moet je voorzichtig mee zijn!"

De SP staat bekend als een partij die graag aan de zijlijn staat te roepen, maar zodra er enige verantwoordelijkheid hun kant op dreigt te gaan haken ze af. Lijsttrekker Lilian Marijnissen zat woensdagavond bij Humberto om weer eens flinke kritiek te leveren op het kabinet, maar daar was politiek verslaggever Frits Wester niet van gediend.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Pittige discussie <em>Lilian Marijnissen</em> en <em>Frits Wester</em>: &quot;Daar moet je voorzichtig mee zijn!&quot; De SP staat bekend als een partij die graag aan de zijlijn staat te roepen, maar zodra er enige verantwoordelijkheid hun kant op dreigt te gaan haken ze af. Lijsttrekker Lilian Marijnissen zat woensdagavond bij Humberto om weer eens flinke kritiek te leveren op het kabinet, maar daar was politiek verslaggever Frits Wester niet van gediend. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. ToeslagenaffaireWester hapt toe als Marijnissen fulmineert tegen de keuze van het kabinet om een ambtenaar die ooit een kleine rol speelde in de Toeslagenaffaire, toch weer in een andere functie te benoemen. Volgens Wester moet de Tweede Kamer "voorzichtig" zijn met kritiek op dergelijke zaken. Hij stelt meermaals de vraag aan Marijnissen of ze vindt dat iedereen die ooit iets met de Toeslagenaffaire te maken heeft gehad ontslagen moet worden, maar daar komt niet echt een duidelijk antwoord op. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Pittige discussie Lilian Marijnissen en Frits Wester: "Daar moet je voorzichtig mee zijn!"

Toeslagenaffaire
Wester hapt toe als Marijnissen fulmineert tegen de keuze van het kabinet om een ambtenaar die ooit een kleine rol speelde in de Toeslagenaffaire, toch weer in een andere functie te benoemen. Volgens Wester moet de Tweede Kamer "voorzichtig" zijn met kritiek op dergelijke zaken. Hij stelt meermaals de vraag aan Marijnissen of ze vindt dat iedereen die ooit iets met de Toeslagenaffaire te maken heeft gehad ontslagen moet worden, maar daar komt niet echt een duidelijk antwoord op.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pittige discussie Lilian Marijnissen en Frits Wester: "Daar moet je voorzichtig mee zijn!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV