Mick van Wely over waardetransport-overval Broek in Waterland: "Inside job"

Mick van Wely over waardetransport-overval Broek in Waterland: "Inside job"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mick van Wely</em> over waardetransport-overval <em>Broek in Waterland</em>: &quot;Inside job&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Het was in mei van dit jaar groot in het nieuws: een spectaculaire Wild West-achtervolging in Broek in Waterland, nadat een groep criminelen een waardetransport van 67 miljoen euro had overvallen. Volgens misdaadjournalist Mick van Wely weten criminelen vaak wat er te halen valt, en dus is hij overtuigd van een inside job: de overvallers hebben een tip van binnenuit gekregen. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mick van Wely over waardetransport-overval Broek in Waterland: "Inside job"

Het was in mei van dit jaar groot in het nieuws: een spectaculaire Wild West-achtervolging in Broek in Waterland, nadat een groep criminelen een waardetransport van 67 miljoen euro had overvallen. Volgens misdaadjournalist Mick van Wely weten criminelen vaak wat er te halen valt, en dus is hij overtuigd van een inside job: de overvallers hebben een tip van binnenuit gekregen.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mick van Wely over waardetransport-overval Broek in Waterland: "Inside job" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV