Kijk LIVE naar loting Champions League-groepsfase met Ajax (26 augustus)

Kijk LIVE naar loting Champions League-groepsfase met Ajax (26 augustus)

Kijk hierboven op donderdag 26 augustus vanaf 18.00 uur live naar de loting van de Champions League-groepsfase.

Het voetbalseizoen 2021-2022 is inmiddels onderweg en we kunnen ons ook weer gaan opmaken voor een prachtig Champions League-jaar. Op donderdag 26 augustus wordt de loting voor de groepsfase verricht, en Ajax is namens Nederland vertegenwoordigd op het miljoenenbal.

Livestream
De loting voor de groepsfase van de Champions League begint om 18.00 uur en is live te zien op de tv-kanalen Ziggo Sport en Ziggo Sport Select en de UEFA-livestream via Gids.tv. De Amsterdammers zijn dit jaar ingedeeld in Pot 3; de volledige potindeling van de Champions League vind je op Gids.tv.

De loting voor de groepsfase van de Champions League (seizoen 2021-2022) is op donderdag 26 augustus vanaf 18.00 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en de livestream hierboven. Hieronder zie je een terugblik op het CL-seizoen 2018-2019 van Ajax; kunnen we weer zo'n mooi jaar verwachten?

Kijk LIVE naar <em>loting Champions League</em>-groepsfase met Ajax (26 augustus) Kijk hierboven op donderdag 26 augustus vanaf 18.00 uur live naar de loting van de Champions League-groepsfase. Het voetbalseizoen 2021-2022 is inmiddels onderweg en we kunnen ons ook weer gaan opmaken voor een prachtig Champions League-jaar. Op donderdag 26 augustus wordt de loting voor de groepsfase verricht, en Ajax is namens Nederland vertegenwoordigd op het miljoenenbal. LivestreamDe loting voor de groepsfase van de Champions League begint om 18.00 uur en is live te zien op de tv-kanalen Ziggo Sport en Ziggo Sport Select en de UEFA-livestream via Gids.tv. De Amsterdammers zijn dit jaar ingedeeld in Pot 3; de volledige potindeling van de Champions League vind je op Gids.tv. De loting voor de groepsfase van de Champions League (seizoen 2021-2022) is op donderdag 26 augustus vanaf 18.00 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en de livestream hierboven. Hieronder zie je een terugblik op het CL-seizoen 2018-2019 van Ajax; kunnen we weer zo'n mooi jaar verwachten? Bekijk ook Samenvatting Ajax - NEC Nijmegen (Eredivisie) Bekijk deze video » Samenvatting FC Twente - Ajax (Eredivisie) Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar loting Champions League-groepsfase met Ajax (26 augustus)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar loting Champions League-groepsfase met Ajax (26 augustus) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier