Live stream AZ - Celtic (play-off Europa League)

Live stream AZ - Celtic (play-off Europa League)

Kijk hierboven op donderdag 26 augustus vanaf 20.15 uur live naar AZ - Celtic.

Een week na de 2-0 nederlaag in de heenwedstrijd zal AZ alles op alles moeten zetten om ten koste van Celtic de groepsfase van de Europa League te bereiken. De wedstrijd is op donderdag 26 augustus vanaf 20.15 uur live te zien via de livestream hierboven.

Niet op tv
Net als de heenwedstrijd zal de return van AZ - Celtic niet op de Nederlandse televisie te zien zijn. AZ heeft als thuisspelende ploeg de uitzendrechten in handen, maar is er niet in geslaagd om een akkoord te bereiken met een Nederlandse tv-zender. Daarom bieden de Alkmaarders het duel gratis aan via hun Facebook-pagina.

Kijk hierboven op donderdag 26 augustus vanaf 20.15 uur live naar AZ - Celtic. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 19.55 uur. Hieronder zie je een vooruitblik op de wedstrijd met AZ-trainer Pascal Jansen en -aanvoerder Teun Koopmeiners.

Live stream <em>AZ - Celtic</em> (play-off Europa League) Kijk hierboven op donderdag 26 augustus vanaf 20.15 uur live naar AZ - Celtic. Een week na de 2-0 nederlaag in de heenwedstrijd zal AZ alles op alles moeten zetten om ten koste van Celtic de groepsfase van de Europa League te bereiken. De wedstrijd is op donderdag 26 augustus vanaf 20.15 uur live te zien via de livestream hierboven. Niet op tvNet als de heenwedstrijd zal de return van AZ - Celtic niet op de Nederlandse televisie te zien zijn. AZ heeft als thuisspelende ploeg de uitzendrechten in handen, maar is er niet in geslaagd om een akkoord te bereiken met een Nederlandse tv-zender. Daarom bieden de Alkmaarders het duel gratis aan via hun Facebook-pagina. Kijk hierboven op donderdag 26 augustus vanaf 20.15 uur live naar AZ - Celtic. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 19.55 uur. Hieronder zie je een vooruitblik op de wedstrijd met AZ-trainer Pascal Jansen en -aanvoerder Teun Koopmeiners. Bekijk ook Samenvatting Celtic - AZ (voorronde Europa League) Bekijk deze video »
Live :
Live stream AZ - Celtic (play-off Europa League)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream AZ - Celtic (play-off Europa League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier