VK Defensie: "Vliegveld Kabul kan binnen enkele uren aangevallen worden" (video)

VK Defensie: "Vliegveld Kabul kan binnen enkele uren aangevallen worden" (video)

James Heappey, minister van Defensie in Engeland, vertelt in een nieuwsuitzending dat het vliegveld van Kabul binnen enkele uren aangevallen kan worden. Er zijn genoeg aanleidingen om te verwachten dat een tak van de IS een aanval gepland heeft. Vele landen stoppen per vandaag met evacueren van landgenoten, omdat de situatie te gevaarlijk zou worden.

<em>VK Defensie</em>: &quot;Vliegveld Kabul kan binnen enkele uren aangevallen worden&quot; (video) James Heappey, minister van Defensie in Engeland, vertelt in een nieuwsuitzending dat het vliegveld van Kabul binnen enkele uren aangevallen kan worden. Er zijn genoeg aanleidingen om te verwachten dat een tak van de IS een aanval gepland heeft. Vele landen stoppen per vandaag met evacueren van landgenoten, omdat de situatie te gevaarlijk zou worden. Bekijk de Twittervideo van de nieuwsuitzending hierboven Bekijk ook Journalist Bette Dam in Op1 over taliban in Afghanistan: "Ergste uitkomst mogelijk" Bekijk deze video » Nederlandse evacués vast in bus bij Kabul: "Taliban komen bus in" (Nieuwsuur) Bekijk deze video »
Nieuws :
VK Defensie: "Vliegveld Kabul kan binnen enkele uren aangevallen worden" (video)

Bekijk de Twittervideo van de nieuwsuitzending hierboven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op VK Defensie: "Vliegveld Kabul kan binnen enkele uren aangevallen worden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV